Bewaar- en serveertips
Hartige broodjes groot en klein;
Bewaren bij een temperatuur lager dan 7°C.
Houdbaarheid: 2 dagen na aankoop.
Warm maken van de broodjes: Hete lucht over 200°C (voorverwarmen) ca. 5 min.
Worstenbroodjes van tevoren licht bevochtigen
Gebak groot en klein;
Bewaren bij een temperatuur lager dan 7°C.
Houdbaarheid: 2 dagen na aankoop.
Direct serveren
Zoete producten groot en klein;
De meeste producten kunt u bewaren buiten de koelkast, indien mogelijk in een luchtdichte bewaartrommel.
Appelplaatcake, walnotenpunt en berlinerbollen bewaren bij 7°C.
Houdbaarheid: 2 dagen na aankoop.
Serveren op kamertemperatuur
Bourgondisch brood;
Koel en droog bewaren.
Houdbaarheid: 2 dagen na aankoop.
Bourgondisch kleinbrood;
Koel en droog bewaren.
Houdbaarheid: dezelfde dag consumeren
Belegde broodjes;
Koel en droog bewaren.
Houdbaarheid: binnen 2 uur na aankoop consumeren